Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fisker savnet siden mandag funnet død i Agder

Ble funnet på 90 meters dyp i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag ble en person funnet død i sjøen utenfor Arendal i forbindelse med søket etter en fisker som har vært savnet siden mandag.

- Personen er nå identifisert og det er den savnede fiskeren som ble funnet død torsdag formiddag. Familien er informert, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Lars Hyberg.

Båten til avdøde ble 2. påskedag lokalisert tom utenfor Spornes på Tromøy.

Kystvaktskipet KV Nornen og mannskaper fra Røde Kors gjennomførte overflatesøk og søk langs land før politiet startet med undervannssøk onsdag formiddag.

- Det er en trist sak, men vi er glad for bistanden vi har fått i letearbeidet og at det lyktes å finne avdøde, sier Hyberg.

Mannen ble funnet torsdag formiddag på cirka 90 meters dyp, rundt 45 meter fra stedet hvor fiskeredskapen til den savnede ble lokalisert.

Fiskeren ble meldt savnet mandag ettermiddag. Båten hans ble funnet tom utenfor Tromøy. 71-åringen skulle ut for å trekke teiner rundt klokken 9.30 mandag og var ventet hjem i 16-tiden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!