Fjærevoll og Rosengren i møte

Stockholm (NTB-TT): Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll kom i ettemiddag til Stockholm for å gjøre nok et forsøk på å finne en løsning på telekrigen med den svenske næringsminister Björn Rosengren. Møtestedet er ikke kjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Konsernsjef Tormod Hermansen hadde tidligere i dag møter i Stockholm med sine visekonsernsjefer Marianne Nivert og Stig-Arne Larsson, som har krevd hans avgang. Hermansen uttalte seg ikke til pressen etter møtet.

Svenskenes næringsminister Rosengren har innkalt til et møte i næringskomiteen i den svenske Riksdagen tirsdag for å redegjøre for situasjonen i striden om Telia og Telenor.

Partiene i Riksdagen er ikke enige om hvordan striden skal løses. Folkpartiet har gjort det klart at det helst ser at fusjonen ikke blir noe av. Moderaterna vil at aksjonæravtalen skal reforhandles for å redde fusjonen. Centern vil gi de ministrene to-tre dagers frist på å løse konflikten. Vänsterpartiet støtter fortsatt halvhjertet fusjonen, mens Miljöpartiet gjerne vil vite hva det vil koste å bryte avtalen.

MYE HODEBRY: Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll på vei til et hemmelig møte med den svenske næringsministeren Björn Rosengren på Arlanda flyplass utenfor Stockholm mandag kveld.