Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Fjernet foster fra Dianas døde kropp

BERLIN (Dagbladet): Britiske etterretningsagenter skal ifølge en ny skandalebok ha sørget for at prinsesse Dianas indre organer ble fjernet etter at hun ble drept. Hensikten skulle være å dekke over alle beviser for at hun var gravid i åttende uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gordon Thomas (66) er ekspert på internasjonal etterretning og har til nå publisert 39 bøker - flere av dem bestselgere. I oktober kommer «Mossad-dokumentet», hvor 90 sider er viet Dianas død i Paris for to år siden.

Agenter

Den tyske avisa Bild har fått tilgang til denne delen av manuskriptet. Thomas har under forberedelsene snakket med agenter fra England, USA, venner av Dodi al-Fayed, hans far og folk fra den israelske regjeringen.

- Det stemmer sannsynligvis at prinsessen var gravid. Jeg kan slå fast med stor sikkerhet at en overvåkingstjeneste sitter på lydbånd fra en telefonsamtale hvor hun selv forteller dette. Det har jeg fått vite av en god kilde, sier Gordon Thomas.

Dianas venn, Rosa Monckton, har flere ganger avvist den påståtte graviditeten som oppspinn og ønsketenking fra Mohammed al-Fayed. Dodis far, Mohammed al-Fayed, skal være kilde til påstanden om at ikke bare et foster, men også flere av Dianas indre organer ble fjernet fra kroppen hennes på sykehuset i Paris. Dette skal ha skjedd for å skjule alle spor av graviditeten.

Avlytting

Mannen som kjørte ulykkesbilen i sterkt påvirket tilstand, og som også omkom i tunnelen i Paris, sto ifølge Gordon Thomas bak plasseringen av mikrofoner i elskovsparets suite på Hotel Ritz.

Henri Paul fikk også montert avlyttingsutstyr i soveværelset, slik at fransk og britisk etterretning kunne følge med i hvilke planer paret la for sin framtid.

GRAVID? I en ny skandalebok påstås det nå at prinsesse Diana skal ha vært gravid da hun ble drept.