Fjernet kul i brystet

Datteren til Ozzy Osbourne frykter kreft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aimee Osbourne (21) er datteren til Ozzy og Sharon Osbourne, men har aldri med i familiens tv-show, slik som søsteren Kelly og broren Jack.

I går offentliggjorde mamma Sharon Osbourne at datteren har fjernet en kul fra brystet. Det er uklart om kulen er ondartet.

Sloss mot kreften

For noen år siden ble Sharon Osbourne selv rammet av kreft i tarmen. En del av tarmen ble fjernet, men kreften spredte seg likevel. Nå skal Sharon være erklært frisk. Kona til rockeren Ozzy Osbourne har vært åpen om kampen mot kreften og jobber for at flest mulig pasienter skal få like god behandling som hun selv har fått.

Ifølge Sharon Osbourne blir datteren behandlet for komplikasjoner etter fjerningen av kulen.

- Hun fant en kul som nå er fjernet. Vi er sikre på at hun vil bli helt frisk. Operasjonen gikk veldig bra, men det har vært noen få mindre komplikasjoner, og hun skal ha videre behandling og mye hvile de neste ukene, sier moren.

- Helse er det viktigste i livet. Etter de tolv månedene vi har hatt, er det ingen som vet det så godt som meg. Jeg skal la dere få vite det så snart hun får vite at hun er frisk, sier hun.