Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fjorårsfinalister utslått

West Ham slått ut av keepertabbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Keeper Roy Carrol ble dagens syndebukk for West Ham-fansen. Den tidligere Manchester United-målvakten dummet seg virkelig ut da Watford scoret vinnermålet.

Nordo-iren kom ut i en duell på sekstenmeteren, bommet på ballen, og kunne bare stå og se på at Watfords Anthony McNamee brassesparket inn målet som avgjorde kampen.

I fjor spilte West Ham en spennende finale i Cardiff, i år varte cupeventyret bare to runder.

Nå advarer trener Alan Curbishley mot for høye forventninger.

- Det West Ham presterte i fjor, skaper problemer for oss nå. Andreåret i Premier League er alltid vanskelig. Jeg tror ikke sesongen er i ferd med å visne, men vi er ute av cupen og trenger sårt seirer nå, sier han etter kampen.

image: Fjorårsfinalister utslått
FORTVILER: I fjor spilte West Ham cupfinale, i år er alt mye svartere. Trener Alan Curbishley likte ikke det han så i dagens kamp mot Watford. Foto: SCANPIX
FORTVILER: I fjor spilte West Ham cupfinale, i år er alt mye svartere. Trener Alan Curbishley likte ikke det han så i dagens kamp mot Watford. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!