Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flå-tiltalt sier han ikke husker drapet på kjæresten

En 25 år gammel mann erkjenner å ha drept Alexandra Therese Nilssen på ei hytte i Flå i Hallingdal i fjor. Han nekter for å ha hatt et motiv.

DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå. Foto: Privat / NTB scanpix
DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18. juli i fjor fant politiet Alexandra Therese Nilssen drept på ei hytte på Sørbølfjellet. 21-åringen døde etter å ha blitt knivstukket 21 ganger, og rettssaken mot 25-åringen startet tirsdag i Hallingdal tingrett.

Der har Nilssens 25 år gamle kjæreste erkjent straffskyld for drapet. Han benekter imidlertid å ha hatt noe motiv for handlingen.

- Vi hadde det egentlig bare veldig koselig. Det var ingen problemer i det hele tatt. Absolutt ikke. Vi koste oss, sier den drapstiltalte tirsdag, ifølge VG.

Avisa skriver at mannen ble deprimert mot slutten av hytteturen, angivelig fordi utflukten nærmet seg slutten.

Ifølge NRK sa 25-åringen i retten at han ikke husker drapet, men at han kom til seg selv etterpå, satte seg i bilen og kjørte vekk fra stedet.

Det er gjennomført en judisiell undersøkelse av om 25-åringen var tilregnelig i gjerningsøyeblikket, skriver Moss Avis. Konklusjonen var at mannen kan straffes.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!