Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flaggene på halv stang i Nådendal

Hele lokalsamfunnet er i sorg etter at fem ungdommer mistet livet i en kraftig brann.

Foto: RONI LEHTI / SCANPIX
Foto: RONI LEHTI / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||I den sørfinske byen Nådendal flagges det på halv stang søndag. Hele lokalsamfunnet er i sorg etter at fem ungdommer mistet livet i en kraftig brann.

Det ble holdt en minnestund i Nådendal kirke lørdag kveld, og mange av deltakerne var ungdommer. De fem som mistet livet i brannen natt til lørdag, var mellom 15 og 18 år.

Ni ble skadd i brannen, alle under 20 år. Lokale myndigheter opprettet et krisesenter for å ta seg av de pårørende og venner av ofrene.

Finsk politi fortsetter søndag etterforskningen av brannårsaken og snakker med ungdommene som var i huset, der det ble holdt fest. På grunn av det store omfanget skal brannen granskes av en spesiell undersøkelseskommisjon.   

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling