Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flagget på halv stang for Kristian

- Kristian hjalp de som «falt utenfor», sa rektor under minnestunden på Borgheim ungdomsskole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Medelever og lærere tente lys og var samlet i en minnestund for 14-årige Kristian Langaas i formiddagstimene mandag.

Skoleeleven i 9. klasse ved Borgheim ungdomsskole i Vestfold var svært godt likt og tok seg av elever «som falt utenfor».

- Han viste i høy grad omtanke for sine medelever. Av lærerne ved skolen ble han betegnet som en pliktoppfyllende, arbeidsom og omsorgsfull gutt, sier rektor Steinar Strand Jensen ved Borgheim ungdomsskole.

Stor sorg preget de elevene som var samlet ved skolen og i klasserommet til 14-årige Kristian. Levende lys og dempet klassisk musikk bidro til en følelsesladet minnestund for medelever og lærere.

- Kristian var en gutt som likte seg på skolen. Han var alltid en av de første som kom til skolen om morgenen, og det hendte ofte jeg tok en prat med ham før jeg tok fatt på dagen, forteller Strand Jensen til NTB.

Alle skoleklassene ved Borgheim tente et lys for den avdøde 14-åringen, og lærerne som kjente ham best hadde sorgsamtaler med elevene.

- Kristian hadde et smil på lur, uansett. Det husker vi ham for, sier Strand Jensen.

Til stede ved skolen var også et kriseteam som skal hjelpe elevene med å bearbeide sorgen etter 14-åringens tragiske bortgang.

Flagget vaiet på halv stang ved Borgheim ungdomsskole på Nøtterøy mandag morgen. En av de drepte i trippeldrapssaken, 14 år gamle Kristian Langaas, var elev ved skolen. Foto: Scanpix
Flagget vaiet på halv stang ved Borgheim ungdomsskole på Nøtterøy mandag morgen. En av de drepte i trippeldrapssaken, 14 år gamle Kristian Langaas, var elev ved skolen. Foto: Scanpix Vis mer

14-årige Kristian Langaas ble drept av sin egen far på Nøtterøy lørdag.

Hele Norges coronakart