Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flammehav på bensinstasjon

Det brenner kraftig i en bensinstasjon og et motell på Svullrya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flammene står til vers fra Shell-stasjonen midt i Svullrya og verdier for millioner går opp i røyk. Ingen mennesker er meldt skadet i brannen.

- Brannen startet i en parkert bil og spredte seg deretter til bensinstasjonen, sier Vidar Pedersen operasjonsleder ved Hedemark politidistrikt, til Dagbladet.no.

Hedmark politdistrikt ble varslet klokken 15.20. Brannvesenet fryktet at tankene under bakken, som normalt inneholder flere tusen liter bensin, skulle ta fyr. De melder nå at eksplosjonsfaren er over.

- De spyler vann på pumpene for å kjøle dem ned nå, sier Pedersen.

Gasstanker

Utleiehytter og en antikkforretning bak bensinstajonen forsøkes nå reddet fra flammene. Det er usikkert når brannvesenet vil få kontroll over flammene. I tillegg til bensinstasjonen og motellet har en cafe blitt offer for flammehavet.

- Det brenner fortsatt, sier Pedersen.

Det rapporteres fra Glomdalen.no om at gassflasker om bord i bilen tok fyr.

STERKE FLAMMER truer med å sette fyr på hus rundt stasjonen. Foto: NINA WIGER
STERKE FLAMMER truer med å sette fyr på hus rundt stasjonen. Foto: NINA WIGER Vis mer
Foto: NINA WIGER
Foto: NINA WIGER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling