Flammer truer 4000 hjem i California

Vanskelige røykforhold gjør slukningsarbeidet vanskelig.

KJEMPER MOT FLAMMENE: Brannmenn fra ANF kjemper mot flammehavet nord for Los Angeles i California. Foto: REUTERS/Gene Blevins
KJEMPER MOT FLAMMENE: Brannmenn fra ANF kjemper mot flammehavet nord for Los Angeles i California. Foto: REUTERS/Gene Blevins Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flammer herjer fjellene nord for Los Angeles i California. Hittil skal hele 20 kvadratkilometer være i flammer. Kraftig røykutvikling forhindrer slukningsaksjoner fra luften.

Nyhetsbyrået Associated Press melder at tre personer har blitt skadet, mens et mindre antall hjem har blitt skadet av brannen. Flere har mistet strømmen som følge av den kraftige brannen.

De tre skadede ble hentet ut med lufttransport fra Big Tujunga Canyon. Ytterlig informasjon er foreløpig utilgjengelig, ifølge LA Times.

Flere mennesker har blitt evakuert fra områdene som er truet av brannen. Det eksakte antallet evakuerte er foreløpig uklart.

I løpet av lørdag tredoblet brannen seg i størrelse. Minst 4000 hjem har blitt evakuert i områder som La Canada Flintridge, Glendale, Altadena og Big Tujenga Canyon på grunn av spredningsfare.

Ingen hjem har hittil blitt totalskadd.

Informasjonsoffiser Bruce Quintelier i Angeles National Forest (ANF) sier til LA Times at brannen sprer seg i alle retninger.

- Flammene har spredd seg til Altadena, som er sørvest for der den startet. Den har derfra spredd seg nord, øst og sørvest, sier han til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer