Flåthen krever at Røkke tar et særskilt ansvar

LO-leder Roar Flåthen krever at hovedaksjonær Kjell Inge Røkke tar et spesielt ansvar for å komme fram til en god løsning på Aker-konflikten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Roar Flåthen har krevd at partene i Aker-striden kommer til en snarlig løsning, slik at det ikke skapes usikkerhet rundt de aktuelle bedriftene og arbeidsplassene. Nå må han finne seg i at det kan ta rundt seks uker før man har en ny verdivurdering å basere de videre forhandlingene på.

- Vi må bare akseptere det. At det tar så lang tid viser bare hvor stor og viktig denne saken er. Det er mange selskaper og arbeidsplasser som står på spill, sier Flåthen til NTB.

- Aksjonærene må jobbe fram en god løsning som skaper trygghet for arbeidsplassene og bedriftene, og jeg legger ikke skjul på at Røkke har et spesielt ansvar som hovedaksjonær. Det er ikke bare en forventning, men et soleklart krav fra LO, sier han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer