Flatland avhørt om Monaco-konto

TV-kjendis Hallvard Flatland er avhørt om sin pengekonto i Monaco, men Økokrim vil ikke kommentere om han er siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hallvard Flatland ble avhørt av Økokrim om sin etter hvert så omtale Monaco-konto fredag. Førstestatsadvokat Anne-Mette Dyrnes i Økokrim sier at opplysninger fra myndighetene i Monaco viser at Flatland flyttet sin omtalte konto fra Banque du Gothard til den amerikanske banken Republic National Bank of New York i august 1999.

Myndighetene i Monaco bekrefter at også den nye kontoen eies og disponeres av Flatland. Men hva som har foregått på denne kontoen, eller om det har vært flere konti inne i bildet, vil ikke Dyrnes kommentere:

- Av hensyn til etterforskningen og taushetsplikten kan jeg ikke gå nærmere inn på hva vi vet om denne kontoen. Vi kan heller ikke kommentere hvilke skritt vi tar videre i denne saken, sier hun til NTB.

Hun vil heller si noe om Flatland nå er siktet eller om Monaco-kontoen er i ferd med å utvikle seg til en egen straffesak.

(NTB)

AVHØRT: Flatland flykter fra pressen etter å ha forklart seg om Monaco-kontoen på Redaksjon 21. Nå er han avhørt av Økokrim om den samme kontoen.