Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flatland gjør comeback med Bingo Lotto

15. mars er det ett år siden Hallvard Flatland takket for seg i «Comeback» på TVNorge. Innen den tid er han tilbake på skjermen igjen. Verken Hallvard eller oppdragsgiverne hans i Bingo Lotto og Idrettsforbundet vet foreløpig hvilken TV-kanal som blir hans nye «spillebule», men både TV 2 og TVNorge er interessert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det eneste som er sikkert er at direktør Jimmy Joccumsen i Bingo Lotto Norge A/S har slitt for å overtale Flatland til å ta programlederjobben.

- Bingo Lotto har vært en dundrende fiasko i norsk TV én gang allerede. Var du skeptisk til å overta et programkonsept som trynet så ettertrykkelig?

- Det at programmet har feilet før gjør dette til en ekstra utfordring. Men jeg er ikke ute etter å profilere meg. Jeg gjør dette både fordi jeg er idrettsinteressert, har litt av gamblerinstinktet og tror jeg kan denne formen for fjernsyn, sier Flatland.

Kanalønske

- Nå har vi programlederen på plass. Da gjenstår bare den siste biten av jobben; å velge hvilken kanal som er aktuell, sier Egil Eide, generalsekretær i Norges Idrettsforbund. Han vil at programmet, som skal sikre økonomien i idrettslag Norge rundt, skal gå på en riksdekkende kanal.

- Da står vi igjen med NRK, TV 2 og TVNorge, sier Joccumsen.

Det er lite trolig at NRK kan plassere flere spilleprogram på sitt sendeskjema. Da gjenstår det TV 2 og TVNorge.

- Har programlederen spesielle ønsker?

- Nei, jeg jobber for dem som ansatte meg. Nå setter jeg meg ned for å sy sammen et programkonsept, sier Flatland.

Kakefritt

Dersom spillekonseptet slår an og resulterer i klingende mynt i kassene til idrettslagene, kan det gå mot slutten på kakebakemaset alle foreldre opplever.

- Vi regner med at salg av Bingo Lotto-lodd kan overflødiggjøre tombola-virksomheten, sier Egil Eide i NIF. Idrettslagene får beholde 20-25 prosent av loddpengene i utgangspunktet. Prosentsatsen øker jo flinkere selgerne er.

- Nå som vi har sikret oss Norges beste programleder føler jeg meg rimelig trygg på at vi skal oppnå de målene vi har satt oss. Hallvard Flatland utgjør hele forskjellen mellom suksess og mangel på suksess for et TV-program, sier Jimmy Joccumsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media