Flatland må i retten igjen

Travkusk Atle Hamre skal ha gitt nye opplysninger i avhør mot bedre soningsvilkår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag starter ankesaken om heleri mot Halvard Flatland i Borgarting lagmannsrett. Den populære TV-verten fra Casino på TV3 er tidligere frifunnet for heleri i tingretten, men dømt for falsk forklaring i avhør. Dette fikk han 30 dagers straff for. Både Flatland og Økokrim anket avgjørelsen fra tingretten.

Anklaget for hvitvasking

Stridens kjerne handler om en konto som Flatland skal ha hatt i Monaco, hvor penger fra hestehandel er blitt overført til. Økokrim mener de kan bevis at kontoen til Flatland ble brukt til å hvitvaske penger.

Saken mot Flatland skulle begynt for en uke siden, men på grunn av nye opplysninger i saken ble den utsatt en uke. I følge Dagens Næringsliv skal travkusk Atle Hamre ha gitt nye opplysninger i saken, og at det er årsaken til utsettelsen.

Hamre er dømt til fem års fengsel for bedrageri og utpressing av en skipsreder i Sandefjord. Flatland var en del av sakskomplekset i denne saken.

Påstand om fengsel

Dagens Næringsliv erfarer at Hamre er lovet flere permisjoner og friere soning om han ville la seg avhøre på nytt i helerisaken mot Flatland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer