Flatland tapte halv million på forlovelsen

Halvard Flatlands selskap Playoff.as tapte omlag en halv million kroner på at Mette-Marit og Kronprins Haakon forlovet seg. Nå håper TV-kjendisen at Bush blir president. Da vil han dekke inn noe av tapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV-kjendisen har ikke hatt det lett i det siste, og bedre ble det ikke for ham da den kongelige forlovelsen ble klar før helga. Flatlands nettselskap Playoff.as, som han eier sammen med Thomas Wiggen og Erik Holtet, driver med alle slags veddemål på nettet. Ett av veddemålene dreide seg om når den kongelige forlovelsen ville finne sted. De fleste som tippet trodde begivenheten ville skje før jul. Da det ble bekreftet, tapte Flatland og kompanjongene omlag 500 000 kroner.

Til Hamar Arbeiderblad sier Thomas Wiggen at tapet ikke er så smertelig.

- Jeg får ta det med et smil. Du kan si det sånn at budskapet var gledelig for kongehuset, men ikke fullt så gledelig for oss. Men vi gråter ikke av den grunn, sier Wiggen til Hamar Arbeiderblad.

De norske nettspillerne satset hele 250 000 kroner på forlovelsen, og det førte til at Flatland gikk med et heidundrende tap.

Selskapet, og Flatland, har nå en gyllen sjanse til å tjene inn pengene igjen. Hvis Bush går av med seieren i den amerikanske valgkampen vil Playoff.as stikke av med en gevinst på vel 200 000 kroner.