Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flatland vil gi dem nye jobber

Hallvard Flatland har tilbudt seg å kjøpe TvNorges studioer for å starte et eget produksjonsselskap for TV: - Jeg vil kunne bruke en god del av de folkene som jobber der i dag, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men det er ikke dermed sagt at de oppsigelsestruede studioansatte i TvNorge kan slappe av og se framtida lyst i møte: Ledelsen i TvNorge har nemlig ikke svart på Flatlands tilbud, som ble framsatt for én måned siden.

- Jeg er avhengig av å få et raskt svar. Jeg har mine planer, men vi snakker nå om dager før det blir for seint, sier han.

Vil kjøpe

TvNorges gamle eier og mest kjente programleder vil opprette et eget produksjonsselskap i de studiolokalene TvNorge nå vil kvitte seg med. Der vil han lage TV-programmer både for TvNorge og andre kunder.

- Men bare hvis jeg får kjøpe studioene, jeg vil ikke leie, sier han.

- Hvor mye vil du betale?

- Jeg har så langt bare lansert en idé til ledelsen. Ikke direkte til Steinmann, men han kjenner til den.

- Hva synes du om at du ikke har fått svar?

- Jeg vil ikke kritisere. Det er opp til dem å avgjøre nå.

Arbeidsplasser

Flatland er foreløpig alene om sine nye planer, men utelukker ikke at han vil søke partere hvis det nye selskapet blir opprettet.

Om ikke annet vil han kunne få med seg flere av sine gamle arbeidskamerater fra «Casino»- og «Comeback»-produksjonene i det nye selskapet. For Flatland vil ha fast ansatte, og gjerne folk som i dag arbeider i TvNorge-studioene.

- Jeg ser at det finnes muligheter for å beholde miljøet og arbeidsplassene. Jeg tror programmene blir bedre med faste medarbeidere enn med innleide frilansere, sier Flatland.

Ingen kommentar

TvNorges administrasjonssjef Øyvind Bæk sier at de helst vil leie ut og ikke selge studiolokalene. Flatlands tilbud om å kjøpe vil han ikke kommentere.

- Vi forhandler med flere og dette er en sak som vi må ordne opp oss imellom og ikke gjennom pressen.

- Men hvorfor forhandler dere ikke med Flatland?

- Jeg vil ikke kommentere enkeltheter i denne saken.