Flatlands hyttesak for retten i mai

Oppgjøret om den omstridte hytta i Uvdal mellom Hallvard Flatland og eksskipsreder Thor Christensen kommer opp for retten i mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hyttestriden skulle vært oppe i Borgarting lagmannsrett i november i fjor, men ble utsatt fordi Hallvard Flatland var syk. Lagmannsretten mente det ville være utilrådelig å føre saken i den helsemessige situasjonen Flatland var i. Avgjørelsen kom etter at advokat Jan Erik Langangen på vegne av Flatland hadde levert en sterk legeerklæring og bedt om at saken ble utsatt.

Den tidligere skipsrederen Thor Christensen vant en knusende seier da hyttestriden ble behandlet i Kongsberg byrett i fjor sommer. Domstolen slo fast at Christensen var den rettmessige eier av hytta. Det er Flatlands anke av denne dommen Borgarting lagmannsrett skal behandle 7. mai.

Krangelen om millionhytta i Uvdal er en del av den store utpressingssaken hvor travkusken Atle Hamre i desember ble dømt i Sandefjord byrett for å ha presset Thor Christensen for flere millioner kroner. Spørsmålet er om Flatland nå kommer til å gi seg i kampen om hytta.

(NTB)