PØBELSTREKER: Pøbler har i løpet av natta saget ned det store juletreet som skapte førjulsstemning i Flekkefjord sentrum. Foto: Lars Frøsland / Avisen Agder
PØBELSTREKER: Pøbler har i løpet av natta saget ned det store juletreet som skapte førjulsstemning i Flekkefjord sentrum. Foto: Lars Frøsland / Avisen Agder Vis mer

Juletretragedie:

Flekkefjords stolthet saget ned i natt: - Det er sjokk og frustrasjon i byen

Pøbler har i løpet av natta saget ned det store juletreet som skapte førjulsstemning i Flekkefjord sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er sjokk og stor frustrasjon i byen, sier journalist Lars Frøsland i Avisen Agder til Dagbladet.

Han var selv ute og observerte det triste synet på torget i Flekkefjord søndag morges: Pøbler har saget byens stolthet i førjulstida, det store juletreet foran sparebanken, tvert av.

- Både i kommentarfelt og i en aksjonsgruppe er det tydelig at det er frustrasjon over at noen kan gidde å bruke tiden sin på ødelegge for andre. Treet er saget rett av, det er tydelig at det ikke er vinden, sier Frøsland til Dagbladet.

Politiet er søndag morgen klare på at det er pøbler som har vært på ferde. Det svære treet ligger på bakken - men den ødelagte julestjernen lyser fortsatt i toppen.

Ved siden av treet ligger det to andre, mindre juletrær som er tatt av føttene de står på og slengt i bakken. På Lundsen i Flekkefjord ligger det også et juletre som har fått gjennomgå av pøbler.

- Dette er solid innenfor kategorien skadeverk og pøbelstreker, slår Agder-politiet fast.

Ingen er foreløpig pågrepet for ugjerningen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer