...flere alibi-sprekker

FROGNER (Dagbladet): En ekskjæreste av avisbudet Tommy Benjaminsen, som hevder Kristin satt på med ham drapsnatta, slo i går nye sprekker i Kristins alibi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Tommy sa til meg at Kristin ikke var med ham på jobb denne natta - og at han hadde lånt mobilen hennes, fortalte Lillian Undseth, den 19 år gamle ekskjæresten til Tommy Benjaminsen.

Betroelsen skal avisbilsjåføren ha gitt henne i juni eller juli 1999 - få uker etter trippeldrapet.

Også ekskjærestens mor, Siri Undseth, vitnet i går. Den 44 år gamle kvinnen fortalte at hun og datteren hadde lest i avisa at Kristin var med budbilen drapsnatta.

- Da sa Lillian at Tommy hadde fortalt henne at det ikke var sant, sa moren. De gikk seinere til politiet med sin informasjon.

Avisbudet Tommy Benjaminsen (21) forklarte tirsdag at han aldri har vært 100 prosent sikker på at Kristin var med ham drapsnatta, men at han tror hun var det. Benjaminsen er siktet for falsk forklaring.

Han har oppgitt navnet på tre vitner han mener så Kristin i bilen drapsnatta. Alle tre er avhørt - ingen kan huske å ha sett henne. Den ene er Kristins egen bror, Ole Robert Kirkemo.