MANGE SKADDE: Omkring ti personer ble alvorlig skadd da et fransk regiontog kjørte inn i et tre som hadde falt over skinnene i Saint-Aunès, øst for Montpellier. AFP/SYLVAIN THOMAS/NTB Scanpix
MANGE SKADDE: Omkring ti personer ble alvorlig skadd da et fransk regiontog kjørte inn i et tre som hadde falt over skinnene i Saint-Aunès, øst for Montpellier. AFP/SYLVAIN THOMAS/NTB ScanpixVis mer

Flere alvorlig skadd i fransk togulykke

Omkring ti personer. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omkring ti personer ble alvorlig skadd da et fransk regiontog kjørte inn i et tre som hadde falt over skinnene, opplyser fransk redningstjeneste.

Togulykken skjedde klokken 15.45 onsdag ettermiddag i Saint-Aunès, øst for Montpellier. Toget, som var på vei fra Montpellier til Nimes, hadde en fart på rundt 140 kilometer i timen da ulykken skjedde.

En kraftig storm med haglbyger var årsaken til at treet havnet på jernbanesporet.

Redningsarbeidere opplyser til AFP at rundt ti personer er alvorlig skadd, mens 50 har fått lettere skader. Tilstanden er kritisk for noen av de alvorlig skadde.

En person skal ha blitt kastet ut av toget, ifølge radiostasjonen France Bleus nettsider.

– Brannmannskaper og politi er på stedet, som er vanskelig tilgjengelig, sier det franske togselskapet SNCF i en uttalelse. SNCF oppgir ikke hvor mange passasjerer toget hadde da det kjørte inn i treet, men franske medier melder at det var 200 personer om bord. (NTB)