Tragedie i USA

Flere barn drept da skolebuss krasjet

23 sendt til sykehus, hevder Reuters. Minst seks barn drept. 

BUSSULYKKE: Flere barn skal være døde etter en skolebuss kolliderte i Chattanooga i den amerikanske delstaten Tennessee. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere barn skal være døde etter en skolebuss kolliderte i Chattanooga i den amerikanske delstaten Tennessee. Det bekrefter politiet i området.

35 barneskoleelever skal ha vært ombord i bussen da ulykken inntraff.

Politiet bekrefter at seks barn omkom i ulykken. Én av disse døde på sykehus. Det var totalt 35 barn ombord på bussen da den krasjet, ifølge kilder på stedet. Reuters melder at 23 personer er sendt til sykehuset.

Høy hastighet

På nåværende tidspunkt vites ikke hva som forårsaket ulykken. Bilder på sosiale medier viser at bussen nærmest er delt i to av et tre.

Foreldre ved Hamilton County School er blitt informert om ulykken via en tekstmelding, ifølge NTB.

Nå arbeider politiet ut ifra en teori om at føreren av bussen kjørte for fort.

- Det er helt klart at hastigheten til bussen etterforskes som en veldig, veldig viktig faktor for å forklare hva som skjedde, sier politimester Fred Fletcher til CNN.

Siktet sjåfør

Veiforholdene skal ha vært gode i området hvor bussen kjørte. Ifølge politiet er sjåføren av bussen samarbeidsvillig.

Sjåføren, som er en 24 år gammel mann, skal nå være siktet i saken, melder ABC News.

- Det var bare skolebussen som var involvert. Bussen veltet over på siden, og traff et tre. Etterforskningen pågår fortsatt, sier politisjef Fred Fletcher.

- Våre tanker, våre bønner og all vår innsats går nå ut til familiene til disse barna som er rammet av denne tragedien, fortsetter Fletcher.