Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere bombetrusler i russisk VM-by

Fant ingen farlige objekter etter omfattende søk. 16 lokaler ble evakuert.

EVAKUERTE: Russisk politi mottok tirsdag flere bombetrusler mot VM-byen Rostov-na-Donu, som førte til evakuering av en rekke barer og restauranter. Et hotell ble blant annet evakuert. Foto: Reuters / NTB Scanpix
EVAKUERTE: Russisk politi mottok tirsdag flere bombetrusler mot VM-byen Rostov-na-Donu, som førte til evakuering av en rekke barer og restauranter. Et hotell ble blant annet evakuert. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russisk politi mottok tirsdag flere bombetrusler mot VM-byen Rostov-na-Donu, som førte til evakuering av en rekke barer og restauranter.

- Politiet mottok meldinger om eksplosiver som var plantet flere steder i Rostov-na-Donu, sier det lokale politiet i en pressemelding ifølge Reuters.

Politiet rykket ut og undersøkte alle områdene, men de fant ingen farlige objekter, opplyser de.

Evakueringen av hele 16 lokaler startet klokken 20.00 tirsdag kveld lokal tid, klokka 21.00 norsk tid, ifølge en politimann.

Så langt er det spilt fire VM-kamper i Rostov-na-Donu, som ligger 95 mil sør for Moskva. Tirsdag spilte Kroatia mot Island i byen, og neste kamp i byen spilles etter planen mandag.

I fjor sommer var Russland plaget av en rekke falske bombetrusler, som førte til mye uro i byer over hele landet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media