Flere branner, mye slåssing, men ingen alvorlige nyttårshendelser

To hus brant ned og jente ble skadd av et veltet rakettbatteri.

FARGESPRAKENDE NYTT ÅR: Det kommunale fyrverkeriet sendes opp fra en lekter ute i Oslofjorden ved Aker Brygge og rådhusplassen nyttårsaften 2011. Foto: Aleksander Andersen/Scanpix
FARGESPRAKENDE NYTT ÅR: Det kommunale fyrverkeriet sendes opp fra en lekter ute i Oslofjorden ved Aker Brygge og rådhusplassen nyttårsaften 2011. Foto: Aleksander Andersen/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To hus brente ned og en jente ble skadd av et veltet rakettbatteri. Tross en del hektiske perioder med slåssing og fyrverkerimisbruk melder ingen politidistrikter om alvorlige hendelser fra nyttårsnatta.

En del slåssing De fleste distriktene meldte om en fredfull feiring i timene rundt midnatt, men enkelte steder fikk nyttårsfesten en brå slutt, og utover natta hadde enkelte patruljer sitt svare strev med å bremse festligheter. Mange våkner også opp til den første dagen i 2011 med nattas slåsskamp verkende i kroppen.

Husløse etter brann I Foldrøyhamn i Bømlo kommune i Hordaland er en familie på to voksne og åtte barn husløse etter det som trolig er en brann startet av fyrverkeri ved 23-tiden. Ingen ble skadd i hendelsen.

- Det var totalt 20 personer på nyttårsfest i huset. Det var naboer som meldte fra om brannen, og beboerne har forklart at det må ha vært fyrverkeri som har ligget og ulmet under huset og startet brannen. Det var overtent allerede da brannvesenet fikk melding, så det var ikke mulig å redde, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer