EKSPLOSJON: Det brenner i flere hus etter en serie gasseksplosjoner i Boston i USA. Video: CNN Vis mer

Flere eksplosjoner i USA: - Så ut som Armageddon

Nødetatene rykket ut til minst 70 boliger i området.

En serie gasseksplosjoner førte til at minst 39 hus sto i brann nord for Boston i USA. Overfor nyhetsbyrået AP opplyser et lokalt sykehus at minst fire personer er skadd.

Eksplosjonene førte til panikktilstander i området, og hele nabolag ble bedt om å evakuere umiddelbart. Lokalt politi måtte rykke ut for å få i gang trafikken i området som stoppet opp som en følge av beboere som forsøkte å flykte.

Politiet i Massachusetts opplyste om at de hadde sendt ut patruljer til Lawrence, Andover og North Andover for å få kontroll på folkemassene.

Minst 39 hus sto i brann i området, og det politisjef Joseph Solomon fortalte at det var så mye brann og røyk at det ikke varr mulig å se himmelen.

Timer seinere opplyser poltiet om at alle brannene er slukket, men forteller at de fortsatt jobber i nabolagene som er blitt rammet.

- Armageddon

Brannvesenet rykket ut til minst 70 boliger i området, etter meldinger om branner og gasslekkasjer, skriver Massachusetts-politiet på Twitter.

Overfor pressen kommer brannsjef i Andover, Michael Mansfield, med utrolige beskrivelser av situasjonen.

- Det så ut som Armageddon. Det gjorde virkelig det. Det kom røykskyer fra Lawrence bak meg, mens jeg kunne se et teppe av røyk foran meg over Andover, forteller han.

- Skremmende: Situasjonen i North Andover beskrives som skremmende. Det opplyses også om at naboer tar til gatene. Foto: AP / NTB Scanpix
- Skremmende: Situasjonen i North Andover beskrives som skremmende. Det opplyses også om at naboer tar til gatene. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Bes om å evakuere

Ifølge den lokale avisa Eagle-Tribune er brannene forårsaket av problemer med en gassledning som gir gass til boligområdene Andover, North Andover og Lawrence.

- Jeg har aldri sett noe liknende, sier politioverbetjent i Lawrence, Roy Vasque, til avisa.

Lokale myndigheter anbefaler alle innbyggere om å skru av gassapparater, og evakuere umiddelbart.

- Skremmende

Tillitsvalgt i nabolaget North Andover, Phil Decologero, sier at hele nabolaget har tatt til gatene og er redde for å gå inn i hjemmene sine.

- Situasjonen er definitivt skremmende for øyeblikket. Det er ganske omfattende, sier han.

Rådmann i Lawrence sier at nødetatene jobber med å skru av all strømforsyning i området, samtidig som de ber alle beboere om å samle seg på lokale skoler.

- Folk må komme seg bort fra området og i sikkerhet. Og det er veldig utfordrende akkurat nå, for trafikken er håpløs, sier Marc Laplante.