EKSPLOSJON: Det brenner i flere hus etter en serie gasseksplosjoner i Boston i USA. Video: CNN Vis mer

Flere eksplosjoner i USA: - Så ut som Armageddon

Nødetatene rykket ut til minst 70 boliger i området.

En serie gasseksplosjoner førte til at minst 39 hus sto i brann nord for Boston i USA. Overfor nyhetsbyrået AP opplyser et lokalt sykehus at minst fire personer er skadd.

Eksplosjonene førte til panikktilstander i området, og hele nabolag ble bedt om å evakuere umiddelbart. Lokalt politi måtte rykke ut for å få i gang trafikken i området som stoppet opp som en følge av beboere som forsøkte å flykte.

Politiet i Massachusetts opplyste om at de hadde sendt ut patruljer til Lawrence, Andover og North Andover for å få kontroll på folkemassene.

Minst 39 hus sto i brann i området, og det politisjef Joseph Solomon fortalte at det var så mye brann og røyk at det ikke varr mulig å se himmelen.

Timer seinere opplyser poltiet om at alle brannene er slukket, men forteller at de fortsatt jobber i nabolagene som er blitt rammet.

- Armageddon

Brannvesenet rykket ut til minst 70 boliger i området, etter meldinger om branner og gasslekkasjer, skriver Massachusetts-politiet på Twitter.

Overfor pressen kommer brannsjef i Andover, Michael Mansfield, med utrolige beskrivelser av situasjonen.

- Det så ut som Armageddon. Det gjorde virkelig det. Det kom røykskyer fra Lawrence bak meg, mens jeg kunne se et teppe av røyk foran meg over Andover, forteller han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Skremmende: Situasjonen i North Andover beskrives som skremmende. Det opplyses også om at naboer tar til gatene. Foto: AP / NTB Scanpix
- Skremmende: Situasjonen i North Andover beskrives som skremmende. Det opplyses også om at naboer tar til gatene. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Bes om å evakuere

Ifølge den lokale avisa Eagle-Tribune er brannene forårsaket av problemer med en gassledning som gir gass til boligområdene Andover, North Andover og Lawrence.

- Jeg har aldri sett noe liknende, sier politioverbetjent i Lawrence, Roy Vasque, til avisa.

Lokale myndigheter anbefaler alle innbyggere om å skru av gassapparater, og evakuere umiddelbart.

- Skremmende

Tillitsvalgt i nabolaget North Andover, Phil Decologero, sier at hele nabolaget har tatt til gatene og er redde for å gå inn i hjemmene sine.

- Situasjonen er definitivt skremmende for øyeblikket. Det er ganske omfattende, sier han.

Rådmann i Lawrence sier at nødetatene jobber med å skru av all strømforsyning i området, samtidig som de ber alle beboere om å samle seg på lokale skoler.

- Folk må komme seg bort fra området og i sikkerhet. Og det er veldig utfordrende akkurat nå, for trafikken er håpløs, sier Marc Laplante.