Flere eldre overnattet på Haukelifjellet

- Vi tilbyr dem å sove på bussen, sier busselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et stort ras har gått på E 134 over Haukelifjell, og veien er nå stengt mellom Vestlidtunnelen og Austmanalitunnelen. Den vil ikke bli åpnet før i morgen, og det kan ta tid å rydde veien.

Les vegmeldinger på Dagbladet.no her. Blant de mange bilene som har blitt stoppet av raset, er en buss fra Nor-Way Bussekspress. Her må nå passasjerene, flere eldre mennesker, tilbringe natten inne i bussen.

- Nå sitter vi i bussen og må visst overnatte her. Det ble en spennende tur. Nå står vi utenfor en Esso-stasjon så vi kan få litt kveldsmat. Det har blitt en lang tur, helt siden ni i dag morges for de fleste, sier 79 år gamle Ada Auestad, som er på bussen, til VG Nett.

Beste løsning - Bussene er oppvarmet, de har liggeseter og er bekvemmelige, sier trafikksjef Torleif Roheim i Telemark bilruter til Dagbladet.no.

Nærmeste overnattingssted der 79 år gamle Ada og de andre eldre ombord på bussen kan strekke ordentlig på beina og få en god natt søvn er 6 mil unda. Hvis turen skal ta kortest mulig tid, er den beste løsningen å sove på bussen, mener Roheim. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer