Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere er siktet

Økokrim har siktet flere personer i T5PC-skandalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 08.00 i morges gikk Økokrim til aksjon på flere steder i Oslo-området. Førstestatsadvokat Arnt Angell i Økokrim bekrefter politiaksjonen.

- Vi kan bekrefte at vi har hatt razzia hos flere personer og hos flere selskaper tilknyttet T5PC. Aksjonen pågår akkurat nå. Vi kan ikke bekrefte hos hvem eller hvor mange steder vi aksjonerer, sier førstestatsadvokat Arnt Angell i Økokrim til Dagbladet.no.

Økokrim vil foreløpig ikke opplyse hva T5PC-toppene er siktet for, men utgangspunktet for Økokrims etterforskning av toppene i det havarerte nettverket var bedrageri.

Boligene til flere av gründerne ble i formiddag ransaket. Også huset til en forretningsmann i Asker og et advokatkontor i Oslo er blant stedene som Økokrim har slått til mot.

Ifølge TV2 Nettavisen er boligene gründerne Chim Kjølner og Jim Wolden ransaket. Økokrim har også aksjonert mot huset til styreformann Andreas Grøstad.

Kjølner bekrefter dette.

- Politiet tok med seg en del dokumenter, samt PC-en min, som jeg akkurat har fått tilbake fra Skattekrim, sier han ifølge NTB.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer

<B>RANSAKET KJØLNERS BOPEL: Chim Kjølner har vært sentral i T5PC. I dag gikk Økokrim til aksjon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media