Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere evakuert etter brann i kjeller i Oslo

Kraftig røykutvikling i Waldemar Thranes gate.

FLERE EVAKUERT: Nødetatene var raskt på stedet og fikk slukket brannen i Waldemar Thranes gate 55. Foto: Ralf Lofstad/Dagbladet
FLERE EVAKUERT: Nødetatene var raskt på stedet og fikk slukket brannen i Waldemar Thranes gate 55. Foto: Ralf Lofstad/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere beboere er evakuert etter at det oppsto brann i Waldemar Thranes gate 55 i på Alexander Kiellands plass i Oslo.

- Det ryker kraftig fra kjelleren og evakuering pågår parallelt med at Oslo brann- og redningsetat er i innsats med røykdykkere, opplyser Oslo-politiet på Twitter like før klokka 16 i ettermiddag.

Vaktkommandør Hans Kristian Steen ved 110-sentralen i Oslo opplyser i 16-tida at det var i kjelleren det var brann.

- Det er kraftig røykutvikling. Vi har slått ned flammene i kjelleren, og har gått inn med røykdkkere, opplyser han til Dagbladet.

- Det er hittil ikke melding om noen skadde, sier Steen.

Ved 16.05-tida opplyser operasjonsleder Ola Krokan ved Oslo politidistrikt at brannen er slukket.

- Det er slukket akkurat nå, men evakuering pågår fremdeles. Vi har ikke talt opp alle. Vi har også sperret av gata fra Aleksander Kiellands plass til Casparis gate, opplyser operasjonsleder Ola Krokan til Dagbladet.