Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere fastklemt etter at buss med over 50 passasjerer veltet i Sør-Sverige

Ifølge svensk politi sitter flere fastklemt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En buss med over 50 passasjerer har veltet i Sør-Sverige. Skadeomfanget er uklart, men flere personer skal være fastklemt. Bussulykken skjedde på riksvei 27 utenfor Limmared i Tranemo kommune, sørøst for Borås.

Ifølge Aftonbladet er det en turistbuss på vei til København som har kjørt av veien. Bilder i svenske medier viser at bussen ligger på siden i grøfta.

- Det er en alvorlig ulykke med mange innblandet, sier Anders Johansson, stabssjef i redningstjenesten i Södra Älvsborg, til nyhetsbyrået TT. Flere av passasjerene skal være fastklemt etter ulykken. Redningsmannskaper jobber på stedet.

- Det er for tidlig å uttale seg om skadeomfanget, men vi har store ressurser på plass, sier Johansson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling