Flere fastklemt i frontkollisjon

Kjøretøy kolliderte med hverandre på E39 ved Mandal. En mann (51) er kritisk skadd.

ALVORLIG SKADD: Minst en person er alvorlig skadd etter en frontkollisjon ved Valand på E 39. Foto: Ronny Blix
ALVORLIG SKADD: Minst en person er alvorlig skadd etter en frontkollisjon ved Valand på E 39. Foto: Ronny BlixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Akuttmedisinsk sentral i Agder fikk meldingen litt før halv fire søndag ettermiddag. En mann på 51 år er livstruende skadd og er blitt behandlet ved Kristiansand sykehus. Klokka 21.30 i kveld ble han bragt til Ullevål sykehus for videre behandling.

Det er en Honda Civic som har kommet kjørende i retning Kristiansand. Bilen skal ha kommet over i motgående kjørefelt og har frontkollidert med en bil med campingvogn. Bilen med campingvogn har havnet på taket utenfor vegbanen.

- Kritisk skadd - Det er en person som er kritisk skadd, men flere personer er kjørt til sykehus med ambulanser. Det blir rutinemessig tatt blodprøver, sier operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt.

Klokka 21.30 sendte Sørlandet sykehus ut en melding om at 51-åringen er livstruende skadet og at han overføres til Ullevål sykehus.

Vitner på stedet har fortalt at flere personer var fastklemt i ulykkesbilene. Fire personer skal være lettere skadd. Føreren av personbilen, som kom over i motgående kjørefelt, måtte skjæres løs fra vraket. Det er denne mannen som blir behandlet for kritiske skader.

Trafikken ved ulykkesstedet har til tider blitt dirigert om til andre veier mens det har pågått redningsarbeid og en bergingsbil har tauet bort ulykkesbilene.

Har du bilder eller tips? Send sms til 2400 eller ring 24 00 00 00.

Politiet la ut melding om ulykken klokken 1537 på Twitter.

.