Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere flykter fra NSB

Nita Kapoor trekker seg fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i NSB. Hun er svært skuffet over styrets behandling av den øvrige toppledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler meg derfor både involvert i og medansvarlig for de strategiske valg som har vært gjort, og føler at det ikke er riktig å fortsette etter dette, sier Nita Kapoor til NTB.

Kapoor beklager at NSB valgte å kvitte seg med Osmund Ueland.

- Jeg hadde tro på hans og visekonsernsjef Randi Fleslands strategiske veivalg for NSB, deres føringer for styringen av konsernet og troen på NSBs evne til omstilling og fornyelse. Jeg velger derfor for eget vedkommende å ta konsekvensene av at konsernstyret avsatte konsernsjefen, sier hun.

Det var faglige og personlige dilemmaer knyttet til hennes funksjon som gjorde at Kapoor ville tenke seg om noen dager før hun tok en endelig avgjørelse om å fortsette. Kapoor har seks måneders oppsigelsestid i NSB.

(NTB)

SLUTTER: Nita Kapoor slutter i NSB.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling