Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere har gitt livstegn

Se informasjonen Kripos ennå ikke har gått ut med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere personer som fortsatt står på savnetlista har gitt livstegn fra seg. Dagbladet.nos liste over savnede er langt mer oppdatert enn informasjonen politiet til nå har gitt ut.

  • Roar Grønset (41) fra Orkanger i Sør-Trøndelag har ifølge Avisa Sør-Trøndelag gitt sikkert livstegn fra seg. Kilden er hans nærmeste familie. Det lokale politiet i Orkdal kjente ikke til denne informasjonen.
  • Rikard Høvring (75) og kona Thongstad Lolanka (44) fra Karmøy er ifølge Haugesuns Avis i god behold. De er i Pattaya. Politiet har fått informasjon om at de er i live via annenhåndskilder.
  • Edgar Røssland (51) fra Bangkok bor seks timer nord for Bangkok, langt unna katastrofeområdet. Han sier til Bergens Tidende at han aldri var i nærheten av området.
  • Jan Gerhard Reistad (56) oppholder seg for tida i Thailand, men har det ifølge VG Nett bra.

Les den oppdaterte lista som er vedlikeholdt av Dagbladet.no.

Lista inneholder også mer informasjon om både en del av de savnede og linker til intervjuer med flere av dem som sto på savnetlista - men som har det bra. Kripos nekter å fortelle Dagbladet.no om de som er tatt ut av lista lever eller er omkommet.

STADIG FÆRRE SAVNET:  Kripos-sjef Arne Huuse  har nå ansvaret for listene over savnede etter tsunamien. Foto: SCANPIX
STADIG FÆRRE SAVNET: Kripos-sjef Arne Huuse har nå ansvaret for listene over savnede etter tsunamien. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>LISTENE I PHUKET: Familiemedlemmer har hengt opp bilder med informasjon om sine savnede på denne tavla i Phuket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media