- Flere hundre biler trolig punktert

En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha ramponert dekkene på et stort antall biler i området Frogner-Majorstuen i Oslo lille julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen gikk i flere timer løs på de parkerte bilene med kniv eller syl, noe som førte til en telefonstorm til Oslo-politiet.

- Folk ringer i ett sett. Trolig gjelder dette flere hundre biler, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Aftenposten Interaktiv.

Flere mennesker skulle levere gaver eller reise til hytta eller slektninger da de fant bilen ubrukelig.

- Det er klart at folk blir frustrerte når de har planlagt å reise ut og så finner bildekkene ødelagt. De får vel ikke fikset det på julaften, sier Hjulstad til NTB.

Flere politifolk lette lørdag kveld etter mannen. De opplysningene politiet hadde lille julaften tyder på at mannen har startet dekk-operasjonen i firetiden på ettermiddagen, skriver Aftenposten Interaktiv.

På bakgrunn av mange vitneobservasjoner, kunne politiet i 22-tiden lørdag kveld pågripe en mann, mistenkt for å stå bak dekk-massakren. Han er kjørt til politihuset for avhør. Politiet hadde ikke fått noen tilståelse lille julaften.

- Vi håper vi har fått tak i riktig mann og at ramponeringen dermed er over, sier Hjulstad til NTB.

(NTB/Aftenposten Interaktiv)