«Flere hundre flyktet i panikk» da kinaputter utløste terrorfrykt i Paris: - Kvinner og barn ble trampet ned

Fotballsupportere som hadde samlet seg i det offisielle «Fanzone»-området foran Eiffeltårnet i Paris, løp for livet da de plutselig hørte flere høye smell. 

OPPRØRSPOLITI: Fransk opprørspoliti sikret området etter at en stor folkemengde flyktet fra EMs offisielle «Fanzone» foran Eiffeltårnet i Paris, da flere høye smell ble hørt under kampen mellom Italia og Tyskland. Foto: Geoffroy Van Der Hasselt/AFP/NTB Scanpix
OPPRØRSPOLITI: Fransk opprørspoliti sikret området etter at en stor folkemengde flyktet fra EMs offisielle «Fanzone» foran Eiffeltårnet i Paris, da flere høye smell ble hørt under kampen mellom Italia og Tyskland. Foto: Geoffroy Van Der Hasselt/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Folkemengden hadde møtt opp for å følge EM-kampen mellom Tyskland og Italia på storskjerm. Mens supporterne fulgte med på den siste kvartfinalekampen, kunne man plutselig høre lyden av flere høye smell.

Flere videoer som sirkulerer på sosiale medier viser hvordan flere hundre, om ikke tusen, mennesker løper og skriker.

- Hele nasjonen lever i frykt. Det var en skremmende opplevelse. Jeg løp for livet, sammen med kvinner og barn som ble trampet ned. Det var det skumleste øyeblikket i mitt liv, sier øyenvitnet John Howell, ifølge Daily Mail.

Ifølge lokale medier fryktet folk at det var snakk om et nytt terrorangrep. Alt tyder imidlertid på at det var noen som hadde tent på kinaputter, skriver Le Parisien.

Flere personer ble skadd i tumultene som oppsto, og minst en person skal være alvorlig skadd, ifølge avisa.

En rekke Twitter-brukere hevder flere tusen mennesker flyktet, mens lokale medier snakker om noen hundre. Det har ikke kommet offisielle tall på hvor mange som var samlet for å se kampen, men videobildene fra stedet viser tydelig at så godt som samtlige spurtet mot utgangene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer