Flere hundre Hells Angels-medlemmer fyller Stortorget i Oslo

Skal hedre mangeårig medlem Espen Juliussen (35) i domkirka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• SISTE: Klokka 13, etter en times seremoni, kom de sørgende ut av domkirka, anført av prestene Jostein Vist og Øyvind Kvarstein. Kista med avdøde Espen Juliussen ble lagt i en begravelsesbil og kjørt i kortesje til Østre Aker gravlund, der 35-åringen skal jordfestes.

(Dagbladet): Motorsykkelklubben Hells Angels (HA) setter sitt preg på hovedstaden i dag; 250 medlemmer har kjørt i kortesje fra Oslo-charterets klubbhus på Alnabru og ned til domkirka på Stortorget. Fra nær og fjern har hundrevis av HA-medlemmer kommet for å vise Espen Juliussen (35) den siste ære.

- 800 tilhørere HA Norges talsmann Rune «Supern» Olsgaard kunne i går fortelle at til sammen 800 personer vil følge begravelsen fra domkirka, pårørende medregnet.

- De kommer fra hele Europa, og vil stille i full HA-uniform, kunne han opplyse.

Han overdrev ikke. I 11-tida er Stortorget midt i Oslo fylt av motorsykler, og flere hundre HA-medlemmer har samlet seg foran domkirka.

Som varslet er hele Europa representert, og medlemmer har kommet så langveisfra som USA. Folk fra HA-chartrene i Norge, samt støtteklubber, er også på plass for å hedre Juliussen. Mange har hvitt sørgebånd med påskriften «Espen 81».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer