Flere hundre kubikkmeter drikkevann har forsvunnet sporløst

Eidsvoll kommune slår full alarm.

MYSTERIUM: Rune Helberg i Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene. Foto: Kristian Westgård / Eidsvoll Ullensaker Blad
MYSTERIUM: Rune Helberg i Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene. Foto: Kristian Westgård / Eidsvoll Ullensaker Blad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene.

Ingen vet hvor vannet blir av, melder Eidsvoll Ullensaker blad.

- Det tappes ut opptil 100 kubikkmeter drikkevann på bare ti minutter, sier Rune Helberg i Eidsvoll kommune, som bekrefter at tappingen skjer uten at kommunen får melding om det på forhånd.

- Det er store vannmengder som blir tappet på kort tid. Det er som å fylle opp ti tankbiler på ti minutter, sier Helberg, som overfor lokalavisa opplyser at tappingen skjer i Råholt-området, men at han ikke vet ikke nøyaktig hvor.

Helberg var i møte tirsdag formiddag og ikke tilgjengelig for videre informasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer