Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere hundre kubikkmeter drikkevann har forsvunnet sporløst

Eidsvoll kommune slår full alarm.

MYSTERIUM: Rune Helberg i Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene. Foto: Kristian Westgård / Eidsvoll Ullensaker Blad
MYSTERIUM: Rune Helberg i Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene. Foto: Kristian Westgård / Eidsvoll Ullensaker Blad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eidsvoll kommune har innledet full etterforskning etter at flere hundre kubikkmeter drikkevann helt uventet har forsvunnet fra ledningsnettet i kommunen de siste ukene.

Ingen vet hvor vannet blir av, melder Eidsvoll Ullensaker blad.

- Det tappes ut opptil 100 kubikkmeter drikkevann på bare ti minutter, sier Rune Helberg i Eidsvoll kommune, som bekrefter at tappingen skjer uten at kommunen får melding om det på forhånd.

- Det er store vannmengder som blir tappet på kort tid. Det er som å fylle opp ti tankbiler på ti minutter, sier Helberg, som overfor lokalavisa opplyser at tappingen skjer i Råholt-området, men at han ikke vet ikke nøyaktig hvor.

Helberg var i møte tirsdag formiddag og ikke tilgjengelig for videre informasjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media