Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere hundre leter etter Mikaeel (3)

Forsvant sporløst fra senga si natt til i går.

SKULDER VED SKULDER: På tross av at flere hundre utkalte og frivillige leter etter Mikaeel, er gutten ikke funnet. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB Scanpix
SKULDER VED SKULDER: På tross av at flere hundre utkalte og frivillige leter etter Mikaeel, er gutten ikke funnet. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere hundre utkalte og frivillige mannskaper gikk i dag manngard i Edinburgh, på leting etter treåringen Mikaeel Kular (3). Den lille gutten har vært savnet siden i går morges, etter at han forsvant fra hjemmet i bydelen Cramond.

Da moren, Rosdeep Kular (33), kom inn på sønnens rom for å vekke ham i går morges, var gutten sporløst forsvunnet. Det var også ytterjakka og skoene hans, skriver Sky News.

Ingen mistenkt Politiet holder alle muligheter åpne; de anser det som like sannsynlig at Mikaeel har forlatt huset på egen hånd, som at han er blitt kidnappet. Ingen er mistenkt i saken.

- Han kan ha tatt seg ut på egen hånd. På den annen side er det også mulig at han er blitt utsatt for kriminalitet, sier Edinburghs visepolitimester Malcolm Graham ifølge The Scotsman.

Graham understreker at politiet er svært bekymret for gutten.

Så liten gutt Vitner har fortalt politiet at de i går morges, fra bilen de satt i, observerte en liten gutt gatelangs ikke langt fra Mikaeels hjem, noe overvåkingskameraer bekrefter.

- De har beskrevet en liten gutt som løp på fortauet. De la merke til ham fordi han var alene og spedbygd, opplyser politiinspektør Liz McAinsh.

Gutten vitnene så, hadde imidlertid på seg lue - men det har ikke Mikaeel fått med seg hjemmefra. Nå etterlyser politiet opplysninger som eventuelt kan sjekke den observerte gutten ut av saken.

Side om side med politi- og brannfolk gikk småbarnsmødre med barnevogner og deltok i søket etter Mikaeel.

- Dette er alle mødres verste mareritt. Jeg vil bare prøve å bidra, sier Nicola Hunter (31).

Svært nedbrutt I løpet av kort tid vil Mikaeel bli etterlyst på reklametavler over hele Storbritannia.

Mikaeels mor Rosdeep er svært nedbrutt. Hun blir fulgt opp av politiet og familien. Inspektør McAinsh opplyser at politiet har snakket med en rekke familiemedlemmer, inkludert Mikaeels far, og sier alle har vært svært hjelpsomme.

Mikaeel sover vanligvis på samme rom som tvillingsøsteren - men natt til i går sov han alene.

Hele Norges coronakart