Flere kniv-episoder i Oslo

Fire personer har i natt blitt knivstukket. I tillegg truet en mann forbipasserende med kniv, slik at politiet måtte bevæpne seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 23.34 lørdag kveld fikk politiet melding om at en mann truet forbipasserende ned kniv på Ensjø i Oslo. Mannen holdt en kniv opp mot halsen på en tilfeldig forbipasserende, og politiet måtte bevæpne seg.

Ikke lenge etterpå, klokka 00.04 fikk politiet melding fra AMK om knivstikking i en leilighet på Torshov i Oslo.

Da politiet kom på stedet, var tre til stede i leiligheten. Der to av de var lettere skadde.

- De fornærmede er en mann i starten av 20-åra og en gutt i slutten av tenårene. De har fått knivstikk begge to, og blir kjørt legevakta, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Dagbladet, som forteller at de søker etter en gjerningsperson i området.

Noen minutter etterpå fikk politiet melding om knivstikking i Oslo gate. Mannen skal ha fått knivstikk i ryggen og ligger på sykehus.

Klokka 01.23 skriver politiet på Twitter at enda en person er knivstukket i Oslo. Hendelsen skjedde i Christian Kroghs gate i sentrum av byen. Fem personer løp fra stedet i retning Hausmannsgate. Dette er den fjerde knivstikkingen i hovedstaden i natt.

Saken oppdateres.