Flere kvinner i skapet?

LONDON (Dagbladet): Bill Clinton er filmet med en 25 år gammel kvinne, på vei inn i rommet hvor han og Monica Lewinsky hadde sine eventyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Videofilmen ble i går vist på amerikansk TV, og det hevdes nå at Clinton også har hatt et forhold til en annen ung kvinne de to siste åra. Alle jakter på Bill Clintons sexeventyr, og så langt har jegerne hatt stor suksess. Lørdag kveld ble det sluppet en video som viser presidenten i nærkontakt med en ung kvinne som ikke er Monica Lewinsky.

Den unge kvinnen skal være 25 år, og hennes mor skal være en nær venn av den amerikanske presidenten. 25-åringen har jobbet i Det hvite hus, og har tilbrakt mye tid sammen med Bill Clinton.
Den nye filmen viser Bill Clinton joggende sammen med 12 andre. Blant disse 12 er den 25 år gamle kvinnen. Hun og Bill Clinton er tydelig kjente.

Etter joggeturen filmes gruppen igjen i det ovale kontor, der presidenten signerer autografer til flere av joggerne. Videoen viser at alle, så nær som presidenten og den unge kvinnen, forlater rommet. Deretter går de to inn i rommet hvor verden nå har fått vite at Clinton og Lewinsky hadde sex.

Det hvite hus hevdet i går at kvinnen på videoen er en gammel familievenn av Clintons.