Flere lik funnet etter Air France-ulykken

Et fransk marinefartøy har oppdaget ytterligere seks omkomne.

SØKER ETTER OMKOMNE OG DEN SVARTE BOKSEN: Flydeler fra Air France-flyet som styrtet i Atlanterhavet blir samlet på en flybase i Recife på østkysten av Brasil. Det var 228 mennesker om bord da flyet styrtet, og til nå er 50 omkomne funnet. Foto: REUTERS/SCANPIX
SØKER ETTER OMKOMNE OG DEN SVARTE BOKSEN: Flydeler fra Air France-flyet som styrtet i Atlanterhavet blir samlet på en flybase i Recife på østkysten av Brasil. Det var 228 mennesker om bord da flyet styrtet, og til nå er 50 omkomne funnet. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et fransk marinefartøy har funnet ytterligere seks lik fra Air France-flyet som styrtet i Atlanteren for nærmere to uker siden.

Det franske marinefartøyet Mistral hentet opp de seks likene i går, sier general Ramon Cardoso i det brasilianske militæret.

I alt 50 lik er funnet etter flyulykken.

Det var i alt 228 personer om bord i flyet da det styrtet i Atlanteren mens det var på vei fra Rio de Janeiro til Paris den 31. mai.

Brasils militær har foreløpig satt 25. juni som sluttdato for søket, men Cardoso sier det vil fortsette så lenge det er håp om å finne flere personer.

(NTB)