Flere må gå i Telenor Mobil

Flere hundre ansatte i Telenor Mobil kan i dag få beskjed om å slutte. Ledelsen har innkalt til allmøte klokken 9 for å orientere om kutt og nedbemanninger i selskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det jobber i dag vel 1.600 ansatte i Telenors norske mobilvirksomhet. Mellom 200 og 300 av disse vil bli berørt av kuttene, skriver Dagens Næringsliv.

Kuttene i Telenor Mobil kommer i tillegg til innstrammingene som har rammet 1.250 personer i Telenor de siste 12 månedene. De har enten mistet jobben, fått tilbud om å slutte eller blitt overført til andre avdelinger i konsernet.

Ledelsen i Telenor har varslet at ytterligere 500 ansatte vil få beskjed om å slutte i år.

Informasjonssjef Sigurd Sandvin i Telenor Mobil vil ikke opplyse hvor mye ledelsen skal redusere bemanningen før de ansatte har fått beskjed på allmøtet tirsdag morgen. Samtlige 1.000 medarbeidere i forretningsområdet som jobber på Fornebu, er innkalt til møtet.

Ledelsens orientering blir også overført til satellitt og web-TV til Telenors 16 regionkontorer, skriver Aftenposten.

Det største av disse rent bemanningsmessig er Telenor Mobils kunde- og fakturasenter på Rørvik i Nord-Trøndelag. Der jobber det i dag cirka 80 ansatte.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer