Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere maskerte personer ved minibank da alarm gikk

- Grovt tyveri, sier politiet etter væpnet aksjon ved Strømmen Storsenter.

 VÆPNET AKSJON:  Politiet på Romerike gikk til stor væpnet aksjon etter minibankalarm på Strømmen Storsenter klokka 21.49 søndag kveld.Ingen er pågrepet - politiet ville ikke si noe om eventuelt utbytte. MMS-FOTO: 2400-TIPSER.
VÆPNET AKSJON: Politiet på Romerike gikk til stor væpnet aksjon etter minibankalarm på Strømmen Storsenter klokka 21.49 søndag kveld.Ingen er pågrepet - politiet ville ikke si noe om eventuelt utbytte. MMS-FOTO: 2400-TIPSER. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet på Romerike opplyser like før midnatt natt til mandag at det var «grovt tyveri» i forbindelse med en minibank på Strømmen Storsenter som utløste den væpnede aksjonen ved Strømmen Storsenter søndag kveld. etter melding om forsøk på «anslag» mot en minibank.

Operasjonsleder Arild Ruud i Romerikepolitidistrikt vil ikke kommentere overfor Romerikes Blad om gjerningsmennene har fått med seg noe utbytte.

Det var vaktselskapet Securitas som først fikk alarm klokka 21.49 om uregelmessigheter ved en Nordea-minibank ved inngangen til Posten på storsenteret.

- Kort tid etter fikk vi meldinger om at det var observert flere maskerte personer inne på senteret, sier operasjonsleder Arild Ruud.

Like før midnatt var ingen personer pågrepet, og politiet fortsatte sine tekniske og taktiske undersøkelser.

Maskinpistoler og vester - Politiet var utstyrt med maskinpistoler og skuddsikre vester, forteller et vitne Dagbladet snakket med på stedet.

Etter det Romerikes Blad erfarer var det politimesterens stedfortreder  som bevæpningstillatelse i forbindelse med en aksjonen.

Vitner forteller om minst fire polititjenestemenn med skuddsikre og maskinpistoler.

En pub som ligger i tilknytning til storsenteret ble avsperret

Et vitne opplyser til Romerikes Blad at politiet stoppet og sjekket bagasjerommet i alle bilene som kjørte bort fra senteret.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media