Flere på sykehus etter nyttårsfeiringen

Oppskytingen av årets nyttårsraketter ga to menn alvorlige skader. Flere er lettere skadd.

FLERE SKADER:  Skader i hender og ansikt ble resultatet etter årets nyttårsfering. Dette bildet er tatt av rakettene fra Kristiansten festning i Trondheim. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FLERE SKADER: Skader i hender og ansikt ble resultatet etter årets nyttårsfering. Dette bildet er tatt av rakettene fra Kristiansten festning i Trondheim. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra Haukeland universitetssjukehus er en 43 år gammel mann alvorlig skadd i forbindelse med oppskyting av raketter. Han ble i natt fraktet sykehuset med helikopter fra Norsk Luftambulanse.

- Skader i hånda Ulykken skjedde på Hjelteryggen på Sotra akkurat ved midnatt.

Ifølge bt.no skal mannen ha skader i hånden.

Også en mann i 20-årene er alvorlig skadet etter feiringen, skriver agderposten.no. Mannen fikk store ansiktsskader etter at han ble truffet i ansiktet av fyrverkeri i Risør.

Søndag morgen kunne ikke legene ved sykehuset i Arendal si om de ville klare å redde synet til mannen. - Vi fikk inn en person ble skadd etter et uhell med fyrverkeri i Risør natt til søndag. Vedkommende fikk alvorlige øyeskader og en del kutt i ansiktet. Det er usikkert hvor skadet synet er. Han er innlagt på sykehuset i Arendal og under behandling. Tiden vil vise hvordan det går med synet hans, sier kirurg Sonja Rojewski, ved akuttmottaket på sykehuset i Arendal til agderposten.no.

NTB melder også om at en 18 år gammel mann er skadd i forbindelse med nyttårsraketter. Denne ulykken skjedde i Austevoll i Hordaland. Haukeland universitetssjukehus opplyser at 18-åringen er lettere skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer