Flere pågrepet etter knivstikking i Bergen

En mann ble kjørt til akuttmottaket etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld. Flere personer er pågrepet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet fikk melding om slagsmål mellom flere personer ved Danmarks plass klokka 21.30.

– I forbindelse med slagsmålet er en person knivstukket. Personen er tatt hånd om av helsepersonell og kjørt akuttmottaket ved Haukeland sykehus. Skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

– Det er snakk om fem til ti personer som har vært involvert i slagsmålet, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til Bergens Tidende. Ved 4-tiden natt til lørdag opplyser Algrøy til VG at flere personer er pågrepet.

– De er siktet for kroppskrenkelser og vi har begynt å avhøre dem, sier operasjonslederen.

– Pågripelsene kom etter etterforskning på stedet og opplysninger vi har fått. Vi satte mange patruljer på saken og kontrollerte dem vi traff på, forteller han.

Algrøy vil ikke si hvor mange personer som er pågrepet, men sier det er personer i 20- og 30-årene av begge kjønn. Operasjonslederen kom ikke med noen nye opplysninger om tilstanden til mannen som ble stukket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer