Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere pågrepet for forsøk på grovt ran i Moss

Etterforskes av Kripos.

OMFATTENDE AKSJON: Politiet sjekket alle biler på vei til eller fra Jeløya i forbindelse med den Kripos-ledede aksjonen. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
OMFATTENDE AKSJON: Politiet sjekket alle biler på vei til eller fra Jeløya i forbindelse med den Kripos-ledede aksjonen. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Kripos har sammen med bevæpnede mannskaper fra flere politidistrikter slått til mot det som skal ha vært flere mistenkte ranere på Jeløya utenfor Moss.

- Vi har pågrepet flere personer for forsøk på grovt ran. Dette er en aksjon som fortsatt pågår, og vi vil ikke gå ut med hvor mange pågrepne det er snakk om foreløpig, sier politiadvokat Håvard Kampen i Kripos til Dagbladet.

Han vil ikke gå inn på detaljer om saken, men bekrefter at det dreier seg om en større Kripos-etterforskning.

Politiets helikopter svevde i 21.30-tida i kveld ennå over området, mens uniformert politi gjorde søk blant annet i et område ved Jeløy kirke og kontrollerte biler over brua fra øya.

Det er foreløpig uklart om det antatte ransforsøket har skjedd i området personene ble pågrepet i, eller om personene knyttes til en hendelse et annet sted.

Kripos opplyser at politiet trolig vil offentliggjøre mer informasjon om etterforskning først i morgen formiddag.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media