SKUDD-DRAMA: Politiet har siktet en navngitt person for drapsforsøk og jakter nå på denne mannen som skjøt mot en BMW ved Oslo Plaza i går kveld. 
Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SKUDD-DRAMA: Politiet har siktet en navngitt person for drapsforsøk og jakter nå på denne mannen som skjøt mot en BMW ved Oslo Plaza i går kveld. Foto: John Terje Pedersen / DagbladetVis mer

Flere personer kan ha vært involvert i skyte-episode

Politiet søker i video-opptak etter skyte-episoden ved Oslo Paza i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| - Vi må forsøke å få full oversikt over hva som skjedde, og hvem som var aktive. Det finnes video-opptak fra dette området, og det er for tidlig å konkludere med at det bare var en person som løsnet skudd. Nå jobber vi også med å få kontakt med en navngitt person som vi har siktet for drapsforsøk, sier leder av voldsavsnittet Grete Lien i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Avhør Tre personer ble tatt inn til avhør i går kveld.

- De ble avhørt som vitner og fornærmede, og fikk gå fra oss etterpå. Vi har avhørt en rekke personer som mer tilfeldig var i dette området da episoden skjedde, sier Lien.

- Isolert hendelse Politiet har beslaglagt et våpen som de fant i bilen som ble skutt på. Tre kulehull i bilen vitner om en dramatisk hendelse. Et skudd traff også et vindu på hotellet.

- Vi ser på dette som en isolert hendelse, og har ikke opplysninger nå som tyder på noe annet. Personene som vi vet var involvert i hendelsen er kjente personer i politiet, sier Grete Lien.