Pågrep Corona-smittet

Flere politifolk i karantene etter pågripelser

Politiet rykket ut til en knivstikking på Grønland og havnet i karantene etter pågripelse av corona-smittet som hadde brutt isolasjon. Politiet får ikke testet seg for smitte.

PÅGRIPELSER: En av personene som var involvert i bråket på Grønland på fredag er, ifølge politiet, Corona-smittet. Det har ført til at flere politifolk nå må være i karantene. Dette bildet skal vise situasjonen etter at politiet ankom Grønland. Foto: Privat.
PÅGRIPELSER: En av personene som var involvert i bråket på Grønland på fredag er, ifølge politiet, Corona-smittet. Det har ført til at flere politifolk nå må være i karantene. Dette bildet skal vise situasjonen etter at politiet ankom Grønland. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var politiet til stede på Grønland i Oslo med mange patruljer, etter en melding om knivstikking. Politiet meldte på Twitter at de hadde kontroll på flere personer. Ifølge samme melding var ingen alvorlig skadd etter hendelsen.

I etterkant av hendelsen er det klart at en av de pågrepne var smittet med coronaviruset, og hadde brutt isolasjon i hjemmekarantene.

- Den smittede er en kjenning av politiet og tilhører ungdomsmiljøet på Grønland, sier Tore Soldal, som leder enhet sentrum.

- Det er flere politifolk i karantene etter hendelsen, men vi går ikke ut med tall. Det er besluttet sentralt og politiets kapasitet er unntatt offentlighet, sier Soldal til Dagbladet.

Dagbladet har fått tilgang til flere videoer som skal vise hendelsen. Politiets er til stede med en rekke tjenestepersoner. Videoene viser også at flere personer blir pågrepet.

Knivstikkingen på Grønland skal være en av flere hendelser i løpet av helgen der politiet har vært i kontakt med corona-smittede personer. Det er ikke kjent hvor mange politifolk som nå er i karantene.

- Vi har en god del i karantene, sier Soldal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer