Flere politifolk skutt i Colorado

Stor utrykning.

ETTERFORSKNING: Politiets etterforskere på vei til åstedet, som ligger utenfor storbyen Denver. Foto: David Zalubowski / AP / NTB Scanpix
ETTERFORSKNING: Politiets etterforskere på vei til åstedet, som ligger utenfor storbyen Denver. Foto: David Zalubowski / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Sheriffen melder klokka 17.32 norsk tid at fem politibetjenter er bekreftet skutt, hvorav én drept. To sivile personer er også skutt av gjerningsmannen, som skal være drept.

Politiet beskriver situasjonen de rykket ut til, som husbråk.

(Dagbladet): Et ukjent antall politifolk er skutt i Douglas County utenfor Denver i Colorado, melder lokalavisa Denver Post.

Skytingen fant sted i 15-tida norsk tid.

- Flere betjenter er skutt. Vi gir ingen tall eller status på nåværende tidspunkt, vi jobber fremdeles med å pågripe den mistenkte, sier visesheriff Jason Blanchard.

Ifølge lokale medier rykket betjentene ut til en ordensforstyrrelse, men ble skutt på fra et hus på åstedet.

Ifølge Denver Post er minst sju personer fraktet til sykehus. Det spesifiseres ikke hvorvidt disse er politifolk eller sivile.

Personell fra politiets beredskapsgruppe samt sprengstoffeksperter er ankommet stedet.

Sheriffen har nå bedt innbyggerne i området om å ta dekning hjemme, og unngå vinduer og yttervegger. En rekke personer får ikke oppholde seg hjemme mens aksjonen pågår, og politiet har derfor satt opp et telt for disse i nærheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer