Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flere reddet etter fem båthavari

Flere personer måtte få hjelp etter båthavari flere steder i landet natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge har hatt nok å gjøre natt til søndag.

Klokken 23.30 ble en person reddet av lokalt brannvesen etter at en 34 fots fritidsbåt var i ferd med å synke sør for Spangereidkanalen i Lindesnes.

En drøy time senere kunne HRS melde om flere redningsaksjoner i regionen. En person måtte få hjelp av Redningsselskapet Bergesen etter havari ved Holmsbu i Hurum, mens en annen person fikk hjelp fra nødetatene etter et havari ved Godøya i Giske kommune.

I tillegg fikk en rib motorproblemer ved Torungen i Kristiansand, hvor redningsselskapet Stensland rykket ut og hjalp fire personer om bord.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling