Flere siktet etter dødsfall i Hurdal

Flere personer er pågrepet etter at en mann i 40-årene fra Estland døde i Hurdal natt til mandag. Mannen skal bære preg av å ha blitt utsatt for grov vold.

FUNNET DØD: 
Politiet holder vakt på Hanskollen, like ved Hurdal skisenter, der en mann ble funnet død tidligere på natten. Mannen skal ha blitt utsatt for grov vold. Hanskollen er et tidligere hotell som også har fungert som et asylmottak.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FUNNET DØD: Politiet holder vakt på Hanskollen, like ved Hurdal skisenter, der en mann ble funnet død tidligere på natten. Mannen skal ha blitt utsatt for grov vold. Hanskollen er et tidligere hotell som også har fungert som et asylmottak. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker hendelsen som grov kroppsskade med døden til følge.

- Vi er i en innledende fase av etterforskningen, så vi tar høyde for at det kan bli endringer, opplyser politiadvokat Guro Holm Hansen i Romerike politidistrikt i en pressemelding.

Forsøkte livredning Politiet fikk melding om en hardt skadd person på en privat adresse på Hanskollen i Hurdal søndag klokken 21.59. Da politiet ankom stedet 20 minutter senere, var ambulansepersonell i gang med livreddende arbeid, men livet sto ikke til å redde.

Den skadde, en mann i 40-årene fra Estland, ble erklært død klokken 00.07.

Hendelsen fant sted på Hanskollen like ved Hurdal skisenter. Bygget er et tidligere hotell, som også har fungert som asylmottak. Politiet har sperret av et rom i bygget og har holdt vakt på stedet natt til mandag.

Politiadvokaten opplyser at hendelsesforløpet foreløpig er uklart.

- Vi jobber med å få ytterligere oversikt gjennom tekniske og taktiske undersøkelser, sier Holm.

Uvisst antall siktede Politiet ønsker imidlertid ikke å si noe om hvor mange personer som er siktet i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer