Flere siktet etter Dokka-ulykken

Ytterligere to personer er siktet etter at en 27-åring omkom i en utforkjøring nord for Dokka natt til lørdag. Dermed er fire personer siktet etter dødsulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bak lukkede dører i Hadeland og Lund forhørsrett tidligere på dagen ble en 23 år gammel mann varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll, siktet for forsettlig legemsbeskadigelse med døden til følge.

VG skriver at ytterligere to personer, en mann og en kvinne, er siktet etter dødsulykken. Det får avisen bekreftet av politiadjutant Ketil Myhre ved Vestoppland politidistrikt.

De to var sent i går kveld ikke pågrepet, og skal ikke ha vært passasjerer i noen av de bilene som var involvert i utforkjøringen. En fjerde siktet er i forvaring på psykiatrisk sykehus.

Presset bil

Politiet mener den varetektsfengslede 23-åringen har vært med på å presse en annen bil av veien, slik at en 27 år gammel mann omkom og en 29 år gammel mann og en 27 år gammel kvinne ble lettere skadd.

Hendelsen fant sted mellom klokken 3.15 og 3.30 natt til lørdag. Politiet fikk en telefon fra ulykkesbilen om at noen forsøkte å presse dem av veien, få minutter før utforkjøringen skjedde like ved Dokka.

23-åringen er siktet etter straffelovens paragrafer 229 og 232 for forsettlig legemsbeskadigelse med døden til følge eller medvirkning til dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer